Property Description

Villa Zadie jedna je od 7 vila koje se iznajmljuju u Ville Zanubia Resort. Malo naselje ovih predivnih i modernih vila, nalazi se u jugoistočnom istarskom gradiću Ližnjan pokraj Medulina.

Tijekom vašeg odmora, kompleks ovih vila kao i svaka zasebno, može vam pružiti relaksaciju, odmor i udobnost. Okruženi ste netaknutom prirodom i mirnom okolicom bez prometa i gužve. Smještene su nedaleko od pješčanih plaža koje su izrazito pogodne obiteljima s djecom.

Villa Zadie tradicionalno je istarske građe od kamena, moderna i elitna, veličine 125 m2 na ograđenom posjedu veličine 468 m2. Posve je intimna i izolirana kamenom ogradom gdje imate svoju privatnost. No, poželite li doći sa većom grupom ljudi, naselje ovih vila nudi vam upravo to, zbog toga što su građene jedna do druge.

Vila je predviđena za 6 do 8 gostiju, ima svoj privatni vrt s autohtonim biljkama te vanjski preljevni bazen. Neposredno pored spomenutog vanjskog bazena, poželite li se sakriti od sunca ili pak sunčati, nalaze se ležaljke, suncobran i sjenica. Ispod sjenice nalazi se stol za objedovanje koji može primiti 6 do 8 osoba te vanjski roštilj. Unutarnji dio sastoji se od tri prostrane i ugodne spavaće sobe, jednom sa bračnim krevetom i jednom dvokrevetnom na katu i jednom sa bračnim krevetom u prizemlju, te dva prostrana kupatila. Također u prizemlju je smještena moderno namještena dnevna sa TV-om i kaminom, te potpuno opremljena kuhinja sa blagovaonicom te stolom za 6 osoba. Poželite li se rashladiti, vila je klimatizirana za one duge i tople ljetne dane, dok je za one hladnije proljetne i zimske mjesece, dostupno funkcionalno centralno grijanje.

Od ove prekrasne vile, more je udaljeno par sto metara. U okolici, samo 10-15 min vožnje automobilom, dostupne su vam prekrasne plaže tog dijela Istre. Samo nekoliko kilometara, udaljen je prekrasan grad Medulin, sa puno istarskih restorana, šetnica te predivnih pogleda na zalazak sunca. Blizu su Banjole i Pomer sa divnim plažama i ribljim restoranima. Iz svakog tog gradića pruža se nevjerojatan pogled, uz more i miris borova, na otočiće i horizont. Rt Kamenjak, zaštićena prirodna vrijednost, svoje posjetioce privukla prirodnim bogatstvima kao što su brojne biljne i životinjske vrste, obalni dio koji se sastoji od stijena i uvalica čistog i bistrog Jadranskog mora.

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password