Property Description

6. DVOSOBNI DVOETAŽNI STAN, ISTOK

Ovo je dvosobni, dvoetažni stan površine 73m2 na 1. katu. Cijeli apartman dekoriran je zemljanim tonovima i modernim, drvenim dizajnom za ugodan osjećaj i udobnost. Na prvom katu nalazi se otvoreni prostor s modernom, potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonskim stolom i kutnom garniturom na razvlačenje te jedna spavaća soba s bračnim krevetom (180x200cm) i kupaonica s tuš kabinom.

Panoramski se prozori u potpunosti otvaraju kako bi pristupili velikoj terasi (20m2) s garniturom za sjedenje i stalkom za sušenje ručnika za plažu. Na gornjem katu nalazi se druga spavaća soba s bračnim krevetom (180x200cm), zona za čitanje/opuštanje te druga kupaonica s tušem.

Cijeli apartman ima wi-fi signal, a gostima ovog apartmana osigurano je jedno parkirno mjesto. Svi apartmani imaju zajednički pristup roštilju u vrtnom dijelu posjeda. U suterenu Vila Mulino nalazi se luksuzna Spa zona koja je na raspolaganju za korištenje svim gostima. Tako možete uživati u jacuzziju, opuštati se u turskoj i finskoj sauni ili lješkariti na ležaljkama.

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password