Property Description

Apartmani Vile Falcon smješteni su u malom ribarskom naselju Funtana, nedaleko Poreča, koja se nalazi na Istarskom poluotoku. Nalaze se u mirnom i tihom djelu Funtane, bez stalnih gužva i prometa no vrlo blizu mora.

 

Svih 5 apartmana su samostalni te se nalaze u jednoj kući, što znači da može doći veća grupa ljudi/obitelji/prijatelji. Radi toga što su odvojeni, dođe li veći broj gostiju, svatko ima svoju privatnost i može uživati u svom miru. Svaki apartman uređen je za sve potrebe gostiju, prostran je te svaki m

 

U potkrovlju ville Falcon nalazi se apartman A6 koji može primiti 2-4 osobe. Sadrži dvije ugodne spavaće sobe, jednu sa bračnim krevetom i balkonom koji je ujedno u ulaz u apartman,  te jednu spavaću sobu sa dva odvojena kreveta. Apartman je opremljen odvojenom  kuhinjicom i kupatilom sa kadom. Na kraju apartmana, nalazi se i drugi balkom idealan za ljetna jutra na svježem zraku. Čist, uredan i ugodan idealan je apartman za obitelj, parove ili prijatelje. U uređenom dvorištu ville Falcon, nalazi se vanjski roštilj gdje možete pripremati fini ručak ili večeru, sjenica te stol za objedovanje.  Može primiti 3-5 osoba.

 

Lokacija ovog apartmana idealna je za ljubitelje mora i cjelodnevnog izležavanja na plaži radi  toga što se plaže nalaze na samo 500m od apartmana. U blizini su i fini restorani pa ukoliko vam se ne kuha večera, nakon nekoliko minuta šetnje doći će te u obližnje, fine i ukusne restorane.  U blizini od  par stotina metara nalazi se i veliki supermarket. Savršeno za obitelj s djecom, zabavni park Aquacolors Poreč udaljen je svega 5 minuta vožnje autom od vile Falcon kao i Dino park zabavan i edukativan tematski park s dinosaurima.

 

Grad Rovinj, mali i simpatičan, nalazi se 11km od vile Falcon. Divno je turističko mjesto sa predivnim pogledima na horizont i simpatičnim kafićima koji se nalaze duž starog grada. Fini mediteranski restorani  nude vam svoje istarske specijalitete. Također, Poreč nalazi se nedaleko vile Falcon na samo 6km te je idealni istarski gradić za posjetu ljubitelja prekrasnih plaža i pogleda, finih restorana i zanimljivih sadržaja. Najbliži aerodrom Pula nalazi se na 50 km. Pula je najveći grad poluotoka Istre te je idealno mjesto sa raznim sadržajima kao što su restorani, kafići, šoping centar, šetnjica, more i plaža te sadrži zanimljivosti povijesnog duha.

 

Cijena

01.03. – 31.05.19.

01.10. – 31.10.19.

01.06. – 30.06.19.

01.09. – 30.09.19.

 

01.07. – 31.08.19.

 

A1   

 

 

 35 €

 

     42 €                

52 €

 

A2

 

 

40 €

 

47 €

 

55 €

 

A4

 

45 € 55 € 65 €
 

A5

 

40 € 47 € 55 €
 

A6

 

55 € 68 € 80 €

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password