Property Description

Apartmani Vile Falcon smješteni su u malom ribarskom naselju Funtana, nedaleko Poreča, koja se nalazi na Istarskom poluotoku. Nalaze se u mirnom i tihom djelu Funtane, bez stalnih gužva i prometa no vrlo blizu mora.

 

Svih 5 apartmana su samostalni te se nalaze u jednoj kući, što znači da može doći veća grupa ljudi/obitelji/prijatelji. Radi toga što su odvojeni, dođe li veći broj gostiju, svatko ima svoju privatnost i može uživati u svom miru. Svaki apartman uređen je za sve potrebe gostiju, prostran je te svaki može primiti 3-5 osoba.

Na prvom katu vile Falcon, nalazi se apartman koji je idealan za 3-4 osobe. Sadrži jednu ugodnu, prostranu spavaću sobu sa bračnim krevetom te još jednim krevetom za jednu osobu.  Prostor je opremljen kuhinjom sa svime osnovnim te kupaonicom sa tušem. Apartman sadrži dva balkona koja su idealna za jutarnju kavu ili večernje opuštanje uz zvjezdano nebo. Također, ima i klimu, SAT TV te besplatni WiFi. U vanjskom djelu dvorišta možete pronaći vanjski roštilj na kojem možete pripremati  vaša ukusna jela, sjenica kako ne biste bili na udaru sunca i stol za objedovanje.  Okruženi ste uređenim vrtom i okućnicom.

 

Lokacija ovog apartmana idealna je za ljubitelje mora i cjelodnevnog izležavanja na plaži radi  toga što se plaže nalaze na samo 500m od apartmana. U blizini su i fini restorani pa ukoliko vam se ne kuha večera, nakon nekoliko minuta šetnje doći će te u obližnje, fine i ukusne restorane.  U blizini od  par stotina metara nalazi se i veliki supermarket. Savršeno za obitelj s djecom, zabavni park Aquacolors Poreč udaljen je svega 5 minuta vožnje autom od vile Falcon kao i Dino park zabavan i edukativan tematski park s dinosaurima.

 

Grad Rovinj, mali i simpatičan, nalazi se 11km od vile Falcon. Divno je turističko mjesto sa predivnim pogledima na horizont i simpatičnim kafićima koji se nalaze duž starog grada. Fini mediteranski restorani  nude vam svoje istarske specijalitete. Također, Poreč nalazi se nedaleko vile Falcon na samo 6km te je idealni istarski gradić za posjetu ljubitelja prekrasnih plaža i pogleda, finih restorana i zanimljivih sadržaja. Najbliži aerodrom Pula nalazi se na 50 km. Pula je najveći grad poluotoka Istre te je idealno mjesto sa raznim sadržajima kao što su restorani, kafići, šoping centar, šetnjica, more i plaža te sadrži zanimljivosti povijesnog duha.

 

01.03. – 31.05.19.

01.10. – 31.10.19.

01.06. – 30.06.19.

01.09. – 30.09.19.

 

01.07. – 31.08.19.

 A1      

35 €

 

     42 €               52 €
 A2        

40 €

 

 47 € 55 €
 

A4

      

45 € 55 € 65 €
 

A5

 

 40 €  47 € 55 €
 

A6

 

55 € 68 € 80 €

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password