Property Description

Apartmani Vile Falcon smješteni su u malom ribarskom naselju Funtana, nedaleko Poreča, koja se nalazi na Istarskom poluotoku. Nalaze se u mirnom i tihom djelu Funtane, bez stalnih gužva i prometa no vrlo blizu mora.

Svih 5 apartmana su samostalni te se nalaze u jednoj kući, što znači da može doći veća grupa ljudi/obitelji/prijatelji. Radi toga što su odvojeni, dođe li veći broj gostiju, svatko ima svoju privatnost i može uživati u svom miru. Svaki apartman uređen je za sve potrebe gostiju, prostran je te svaki može primiti 3-5 osoba.

Na prvom katu ove Vile Falcon, nalazi se ugodan i funkcionalan jednosobni apartman. Čist, svjež i dobro organiziran je sve što vam je potrebno za vaš odmor. U ovom apartmanu nalazi se najosnovnije za svakog gosta.  Smještaj ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom i dodatnim ležajem, te TV sa  satelitskim programima i besplatan WiFi. Dalje, tu se nalazi i kuhinja, opremljena sa osnovnom opremom te kupatilo sa tušem.  Klimatiziran je stoga se ne morate brinuti za one vruče ljetne dane. U jutarnjoj kavi možete uživati na balkonu na koji možete izaći iz spavaće sobe. Vanjski dio, u uređenom vrtu i dvorištu, nalazi se vanjski roštilj i sjenica te stol za objedovanje gdje možete provoditi svoje ljetne večeri, opuštajući se uz zvjezdano nebo.

Lokacija ovog apartmana idealna je za ljubitelje mora i cjelodnevnog izležavanja na plaži radi  toga što se plaže nalaze na samo 500m od apartmana. U blizini su i fini restorani pa ukoliko vam se ne kuha večera, nakon nekoliko minuta šetnje doći će te u obližnje, fine i ukusne restorane.  U blizini od  par stotina metara nalazi se i veliki supermarket. Savršeno za obitelj s djecom, zabavni park Aquacolors Poreč udaljen je svega 5 minuta vožnje autom od vile Falcon kao i Dino park zabavan i edukativan tematski park s dinosaurima.

Grad Rovinj, mali i simpatičan, nalazi se 11km od vile Falcon. Divno je turističko mjesto sa predivnim pogledima na horizont i simpatičnim kafićima koji se nalaze duž starog grada. Fini mediteranski restorani  nude vam svoje istarske specijalitete. Također, Poreč nalazi se nedaleko vile Falcon na samo 6km te je idealni istarski gradić za posjetu ljubitelja prekrasnih plaža i pogleda, finih restorana i zanimljivih sadržaja. Najbliži aerodrom Pula nalazi se na 50 km. Pula je najveći grad poluotoka Istre te je idealno mjesto sa raznim sadržajima kao što su restorani, kafići, šoping centar, šetnjica, more i plaža te sadrži zanimljivosti povijesnog duha.

 

 

Cijena

01.03. – 31.05.19.

01.10. – 31.10.19.

01.06. – 30.06.19.

01.09. – 30.09.19.

 

01.07. – 31.08.19.

 

A1

 

 

 35 €

 

     42 €               52 €
 

A2

 

     40 €  47 € 55 €
 

A4

 

45 € 55 € 65 €
 

  A5

 

 

40 €

 

47 € 55 €
  A6 55 €  68 €  

80 €

 

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password