Property Description

Apartmani Vile Falcon smješteni su u malom ribarskom naselju Funtana, nedaleko Poreča, koja se nalazi na Istarskom poluotoku. Nalaze se u mirnom i tihom djelu Funtane, bez stalnih gužva i prometa no vrlo blizu mora.Svih 5 apartmana su samostalni te se nalaze u jednoj kući, što znači da može doći veća grupa ljudi/obitelji/prijatelji. Radi toga što su odvojeni, dođe li veći broj gostiju, svatko ima svoju privatnost i može uživati u svom miru. Svaki apartman uređen je za sve potrebe gostiju, prostran je te svaki može primiti 3-5 osoba.
A1

Na prvom katu vile Falcon, nalazi se mali intiman i udoban studio apartman koji je klimatiziran pa se stoga ne morate brinuti za one vruće ljetne dane. Ono što je potrebno svakom gostu, uredan je i čist. Ovaj simpatičan studio ima opremljenu kuhinju te se u istoj prostoriji nalazi i bračni krevet. U sljedećoj prostoriji nalazi se velika kupaona sa tušem. U rane jutarnje sate, možete se protegnuti i udahnuti svjež zrak sa malog balkončića u sjeni te uživati uz cvrkut ptica i pogledom na naselje Funtana. U dvorištu nalazi se vanjski roštilj sa sjenicom te stolom za objedovanje, kojeg možete koristiti u bilo koje doba dana za pripremanje finih i ukusnih jela.

Lokacija ovog apartmana idealna je za ljubitelje mora i cjelodnevnog izležavanja na plaži radi toga što se plaže nalaze na samo 500m od apartmana. U blizini su i fini restorani pa ukoliko vam se ne kuha večera, nakon nekoliko minuta šetnje doći će te u obližnje, fine i ukusne restorane. U blizini od par stotina metara nalazi se i veliki supermarket. Savršeno za obitelj s djecom, zabavni park Aquacolors Poreč udaljen je svega 5 minuta vožnje autom od vile Falcon kao i Dino park zabavan i edukativan tematski park s dinosaurima.

Grad Rovinj, mali i simpatičan, nalazi se 11km od vile Falcon. Divno je turističko mjesto sa predivnim pogledima na horizont i simpatičnim kafićima koji se nalaze duž starog grada. Fini mediteranski restorani nude vam svoje istarske specijalitete. Također, Poreč nalazi se nedaleko vile Falcon na samo 6km te je idealni istarski gradić za posjetu ljubitelja prekrasnih plaža i pogleda, finih restorana i zanimljivih sadržaja. Najbliži aerodrom Pula nalazi se na 50 km. Pula je najveći grad poluotoka Istre te je idealno mjesto sa raznim sadržajima kao što su restorani, kafići, šoping centar, šetnjica, more i plaža te sadrži zanimljivosti povijesnog duha.

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password