Property Description

Villa Camelia je tiha, moderna vila u kojoj možete uživati ​​u potpunoj privatnosti i miru, no ukoliko ujedno želite malo zabave i druženja, u blizini su veći gradovi koji nude bogat sadržaj.

Vila je pomno dizajnirana i elegantno namještena u suvremenom stilu, s dekorom i tkaninama u zemljanim i morskim bojama koje odražavaju njezinu okolinu i stvaraju opuštajući ambijent.

Ovaj prekrasna 193 m² vila može primiti do 6 osoba, tako da je idealan izbor za veliku obitelj ili grupu prijatelja.

U prizemlju vile nalazi se otvoreni prostor s modernom, potpuno opremljenom kuhinjom s blagovaonskim stolom, udobnim dnevnim boravkom s opuštajućim pogledom na vrt i bazen.

Tu je i jedna udobna spavaća soba s vlastitom kupaonicom te zasebni toalet za goste. Na prvom katu su dvije spavaće sobe; jedna prostrana spavaća soba s kupaonicom i jedna glavna spavaća soba s kupaonicom i privatnom terasom sa stepenicama koje vode do vrta i bazena.

Vrt Vile Camelia okružen je mediteranskim raslinjem, tako da možete uživati ​​u bazenu  ili se opustiti na udobnim ležaljkama u potpunoj privatnosti. Tu je i kameni roštilj i blagovaonski stol.

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password