Property Description

Villa Aurora savršena je oaza luksuza i udobnosti u koju se možete povući iz svoje svakodnevne rutine te, u potpunoj privatnosti, odmoriti dušu i tijelo.

Ova vila odiše jedinstvenom ljepotom, stubište je prirodno osvijetljeno stiliziranim prozorima u romaničkom stilu, a luksuzni namještaj poznatih brendova i renomirane hrvatske umjetnine daju eleganciju i bezvremensku ljepotu.

Villa Aurora, sa svojih 280m2, može ugostiti do 8 osoba stoga je idealna za veću obitelj ili grupu prijatelja.

U prizemlju vile nalazi se otvoreni prostor koji povezuje elegantnu, udobnu dnevnu sobu i visoko opremljenu kuhinju s velikim blagovaonskim stolom. U prizemlju je također jedna spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonicom i direktnim izlazom u vrt i bazen.

Elegantno stepenište vodi vas na prvi kat vile gdje se nalaze glavna spavaća soba i druga udobna soba sa svojom kupaonicom. Glavna spavaća soba, uz kupaonicu, ima i balkon sa stepenicama koje vode u vrt i bazen.

Dodatna soba za goste, s posebnim ulazom, nalazi se na dužoj strani vile. Kao i sve sobe u vili, također je opremljena vrhunskim bračnim krevetom i kupaonicom te ima direktan izlaz u vrt i bazen.

Na krovu vile nalazi se terasa sa prekrasnim pogledom uz zalazak sunca.

Vanjski prostor vile, gdje se nalaze roštilj i prostor za blagovanje, luksuzne ležaljke uz bazen, koji je okružen mediteranskim biljem, idealan je za opuštanje i druženje u bilo koje doba dana.

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password