Property Description

U Istri, u malom mjestu Krnica,  nalazi se kuća za odmor Ladonja. Ova kamena uređena kuća za odmor Ladonja sa svojim sadržajima, idealno je mjesto ukoliko se želite odmoriti, opusti i uživati, ali i zabaviti tijekom vašeg odmora.

Kuća Ladonja, zanimljiva i pomno uređena, pogodna je za 8 osoba. U prizemlju se nalazi potpuno uređena kuhinja sa svim pripadajućim sadržajem te stolom za objedovanje  koji može primiti 8 osoba. Uz kuhinju, nalazi se i mali dnevni boravak,  dvosjed s foteljom te TV.  Tu je još i kupatilo sa tušem. Također, u prizemlju se nalazi jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i pomoćnim ležajem za jednu osobu te kupaonom sa tušem. Na katu kuće za odmor Ladonja, nalaze se 3 spavaće sobe sa bračnim krevetom. Dvije spavaće sobe dijele zajedničku kupaonu sa tušem, dok treća ima svoju vlastitu kupaonu. Izlaskom u dvorište kuće , na raspolaganju vam je i vanjski zidani roštilj sa sjenicom te kamenim stolom za objedovanje. Ogromno predivno stablo, radi vam savršenu sjenicu za popodnevno odmaranje na ležaljakama uz bazen. Dakle, u dvorištu kuće za odmor  Ladonja, nalazi se i vanjski bazen u kojem se možete osvježiti i zabavljati u vrućim ljetnim danima. Uz bazen,koji koriste i gosti App1 i App2 Ladonja, na raspolaganju vam je i vanjski tuš. Za goste ville Ladonje, na raspolaganju su i 2 parkirna mjesta dok je za one najmlađe, dostupno i malo dječje igralište.

S obzirom da dvorište i bazen dijele gosti kuće za odmor Ladonja i gosti App 1 i 2 Ladonja postoji mogućnost  zajedničke rezervacije za grupu do 18 osoba.

Krnica je malo Istarsko mjesto smješteno u blizini  same obale ulaza u Raški kanal s prekrasnim pogledom na otvoreno more i otoke Cres i Mali Lošinj. Puna je   prirodnih prekrasnih plaža i uvala te se na samo nekoliko km od  nje možete prošetati 5 km dugom šetnicom Stjepana Hausera uz more. U mjestu samo par minuta hoda od kuće  nalazi se trgovina te odlična pizzeria i restoran Kum. Riblji restoran Sv. Mikula udaljen je samo 5 min vožnje autom, s čije terase uz okus ribe i čaše dobrog vina možete uživati u prekrasnom  zalasku sunca.

Dodatna zabava za sve goste zagarantirana je odlaskom u zabavni park Glavani koji se nalazi na oko 10 km udaljenosti , u čijoj se blizini nalazi i ranč Barba Tone gdje možete isprobati svoje jahačke vještine. Kuća za odmor Ladonja udaljena je 25 km od povijesnog grada Pule koji nudi mnoštvo znamenitosti i izlet u daleku prošlost sa svojim iskopinama. Također grad Rovinj nalazi se samo 45 km od posjeda koji isto tako nudi povijesnu jezgru grada te mnoštvo restorana i šetnjica. Zračna luka Pula udaljena je 22 km.

Detalji

Pregled nekretnine

Kontakt

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.*

    Forgot Password