Održavanje nekretnina

Naša agencija usmjerena je na pružanje cjelokupnog spektra usluga upravljanja nekretninama i iznajmljivanjem na cijelom istarskom poluotoku, za vlasnike nekretnina iz Hrvatske i cijele Europe. Naše usluge uključuju najam nekretnina, financijsko upravljanje, pravne i opće poslove i aktivnosti održavanja imovine.

Mi pokrivamo sav posao koji se odnosi na održavanje imovine i svih njegovih dijelova na funkcionalan način. Naše aktivnosti ovise o veličini i vrsti nekretnine i prilagođeni su specifičnim potrebama klijenta.Bilo da upravljamo vašom nekretninom za iznajmljivanje ili onu koju koristite povremeno tijekom cijele godine, pružamo našim klijentima uslugu profesionalnog održavanja nekretnina.

Našim klijentima pružamo usluge iznajmljivanja nekretnina, usluge čuvanja ključa, pranje rublja i uslugu čišćenja, prijevoz iz / do zračne luke, obilazak nekretnine tijekom godine i prozračivanje, plaćanje računa, uslugu kućnog majstora koji obavlja kako sitne popravke tako i zahtjevne građevinske i soboslikarske radove, uređenje okoliša, uređenje vrta, održavanje bazena.

Mi smo odgovorni i za brigu oko gostiju tijekom iznajmljivanja, njihov doček, ispraćaj, prijavu, promjenu posteljine i ručnika tijekom boravka po potrebi a također možemo organizirati i pakete dobrodošlice.

Uz prethodnu najavu možemo organizirati preuzimanje i odlazak vaših gostiju u najbližu zračnu luku. Alternativno, možemo organizirati najam automobila i osigurati dostavu vozila na mjesto dolaska vašeg gosta.

Naš sveobuhvatni ključni cilj usluga je pružiti našim klijentima potpuni mir u odsutnosti s njihove imovine.

Prije nego što pristanemo na ugovor o održavanju, detaljno ćemo razgovarati o vašim očekivanim potrebama.

Forgot Password