O nama

Volim se prisjetiti naših početaka, iako, kao što možete i sami pretpostaviti, ni u našoj priči nije uvijek išlo glatko, svaka je karijera puna prepreka i izazova. No, na kraju je važno samo kako se nosiš s time. Volimo se šaliti da je to naš „ modus vivendi “.


Još davne 2004. godine naša priča započinje otvaranjem profesionalne praonice rublja, nakon što sam uvidjela da je u našem okružju nedostatak iste.
Nedugo nakon toga uslugu smo nastavljali razvijati ka profesionalnom čišćenju poslovnih prostora, apartmana i vila, čišćenju tapeciranog namještaja i tepisona, održavanju vrtova i bazena te održavanju vanjskih površina samog objekta.


Danas, nakon puno godina iskustva i rada, ponosni smo što klijentima nudimo kompletnu uslugu kad je u pitanju nekretnina, njeno održavanje, iznajmljivanje te briga o gostu. Individualnim pristupom, svakom gostu, nudimo zanimljive sadržaje i izlete, putem kojih mogu upoznati sve prirodne ljepote Istre te kušati autohtone gastro-enološke delicije.


Da bi priča bila još zanimljivija, a nama izazov još veći, 2020g. u Raklju otvaramo svoj, po svemu poseban, Beach Bar Cadena. To je jednostavno ljubav na prvi pogled; predivna mala plaža, bistrog modrog mora, okružena netaknutom prirodom i vješto skrivena od civilizacije…tu se naš beach bar savršeno uklopio. Posjetite nas i uvjerite se i sami .


Ponosni smo na naše životno i radno iskustvo, na dugogodišnju suradnju i povjerenje koje nam ukazuju naši klijenti, veselimo se novim poslovnim suradnjama, budućim izazovima i sretni smo što smo tu za Vas.

Forgot Password