Održavanje okoliša i bazena

Održavanje okoliša

Održavanje okoliša

Naš stručni tim bavi se cjelogodišnjim održavanjem i uređenjem vrtova i okućnica u vilama, kućama za odmor i poslovnim objektima na području Istarske županije.

Uređivanje i održavanje travnjaka (prozračivanje, prihranjivanje, dosijavanje, košnja) te postavljanje i briga o navodnjavanju.

Sadnja , prihranjivanje , okopavanje, šišanje živice, grmlja i drveća te briga da svo cvijeće u vrtu dobije odgovarajuću njegu.

Poželite li kvalitetno, uredno i odgovorno održavanje vaših vrtova, tu smo za vas!

Održavanje bazena

Nudimo profesionalnu uslugu održavanja i čišćenja bazena.

Bazenska voda podložna je stvaranju mikroorganizama poput algi, bakterija i gljivica koje prijete našem zdravlju te kamenca i korozije koji znatno mogu oslabiti funkcionalnost cjelokupne opreme.

Stoga su temeljito čišćenje bazena i filtera te dezinfekcija nužni kako bi voda ostala čista i sigurna po zdravlje, a bazenski sustav ostao ispravan i funkcionalan.

Naša se usluga odrađuje na tjednoj i mjesečnoj bazi te brinemo o kvaliteti i čistoći vode.

Održavanje bazena

Naša se usluga odrađuje na tjednoj i mjesečnoj bazi te brinemo o kvaliteti i čistoći vode. Generalno čišćenje obavljamo pri otvaranju sezone, a pri završetku sezone pripremu za zimu.Također, prema potrebi, obavljamo i interventna čišćenja.

Čišćenje vanjskih površina

Čišćenje vanjskih površina

Prirodni kamen i proizvodi od prirodnog kamena, posebno oni postavljeni u eksterijeru, izloženi su različitim vremenskim uvjetima (kiša, sunce, snijeg, led…) te utjecaju čovjekovog neopreznog djelovanja (prolijevanje različitih tekućina, maziva…).

Stoga je, povremeno, potrebno posvetiti pažnju njihovom čišćenju i zaštiti.

Specijalizirani servis za čišćenje, zaštitu i održavanje svih vrsta kamenih površina obavlja strojno pranje tvrdih podova, fasada, visokotlačno pranje svih vrsta površina, zaštitu i impregnaciju svih vrsta tvrdih površina vrhunskom opremom, među kojima su viskotlačni strojevi ( 300bar 140ºC i 500bar 38 lit/min ), profesionalne šamponirke i polirke, podni perači, kao i usisavači/pumpe za vodu… u kombinaciji s najkvalitetnijim kemijskim rješenjima u vidu namjenskih odmaščivaća, industrijskih kiselina te vrhunskih impregnacija bilo na bazi vode, otapala, teflonskih, ili nano-impregnacija.

Čišćenje i pranje vanjskih površina fasade sastoji se od nanošenja namjenskog dezinfekcijskog sredstva za odstranjivanje organskih zaprljanja (plijesan, lišaj, mahovine, masnoće i ostalih nečistoća) te hidro-dinamičko čišćenje i ispiranje (300bar 140ºC i 500bar 38 lit/min).

Čišćenje fasada bez troškova skele do 10m.Stručnim pristupom, profesionalnom ekipom i uporabom najmodernijih strojeva jamčimo vrhunsku i brzu uslugu te dugoročnu suradnju.