Održavanje nekretnina

Vlasnik ste nekretnine u Istri, a živite u drugoj državi ili je jednostavno vaše mjesto stanovanja predaleko od vaše nekretnine kako biste adekvatno vodili brigu o istoj? Tada je property management najbolje rješenje za Vas i vašu nekretninu.

Tvrtka Commodo villas nudi kompletnu uslugu održavanja i upravljanja vašom nekretninom kako biste, u vašoj odsutnosti, bili bezbrižni, a vaša nekretnina sigurna i održavana! Individualni pristup prema našim klijentima te kvalitetna usluga, po europskim standardima, rezultira zadovoljstvom naših korisnika te dugoročnoj suradnji i daljnjem razvoju.

Održavanje nekretnina

Basic paket

- obilazak nekretnine jednom mjesečno ( provjetravanje, zalijevanje biljaka te provjera cijele nekretnine)

– obilazak i provjera nekretnine u slučaju vremenskih nepogoda

- čuvanje ključa

- preuzimanje pošte, mogućnost plaćanja računa ili slanja putem elektroničke pošte

- ugovaranje i kontrola radova po potrebi

- izvještaj s fotografijama putem elektroničke pošte

Cijena paketa: 50-100 eura/mjesečno (ovisno o veličini nekretnine)

Standard paket

- obilazak nekretnine dvaput mjesečno (provjetravanje, zalijevanje biljaka, kontrola instalacija i aparata te provjera cijele nekretnine)

- održavanje čistoće jednom mjesečno (usisavanje, brisanje prašine)

– obilazak i provjera nekretnine u slučaju vremenskih nepogoda

- čuvanje ključa

-preuzimanje pošte, mogućnost plaćanja računa ili slanja putem elektroničke pošte

- izvještaj s fotografijama putem elektroničke pošte

- ugovaranje i kontrola radova po potrebi

- priprema za dolazak vlasnika (uključivanje grijanja, vode…)

Cijena paketa: 100-200eura/mjesečno (ovisno o veličini nekretnine)

Exclusive paket

U dogovoru s vama, vašim potrebama i željama, stvaramo personalizirani paket kako bi vaša nekretnina imala svu potrebnu brigu, a vi bili opušteni iako ste kilometrima daleko. Usluge možemo kombinirati i objediniti kako bismo kreirali vaš savršeni osobni paket.

Booking (rezervacije) i briga o gostu

Uslugu rezervacije/bookinga možete prepustiti nama. Uz postavljanje kalendara s cijenama, kreiranje prezentacije s fotografijama, komuniciramo s gostima i odgovaramo na njihove upite te uplaćujemo rezervacije na Vaš račun.

U dogovoru s vama, preuzimamo potpunu brigu o vašem gostu kako bi im boravak, u vašoj nekretnini, bio što ugodniji te ispunjen nezaboravnim doživljajima. Brinemo se da Vaši gosti dobiju sve potrebne informacije već prije samog dolaska, preuzimamo komunikaciju s gostima za vrijeme njihovog boravka te smo im cijelo vrijeme dostupni. Uz doček i ispraćaj gostiju u mogućnosti smo ponuditi gostima brojne, zanimljive avanturističke, obiteljske i gastro-enološke izlete.

Organiziramo prijevoze i transfere, s vozačem ili bez, dnevni najam putničkog kombija, nabavku namirnica i privatnog kuhara, tetu čuvalicu ili profesionalnog masera…

Našem timu cilj je da svaki gost dobije najbolju uslugu; da se na svom odmoru provede na način koji njemu najviše odgovara, da se osjeća ugodno i sigurno te da se s odmora vrati pun dojmova i lijepih uspomena.