Usluge

 Održavanje okoliša

Primarna djelatnost je cjelogodišnje održavanje i uređenje vrtova i okućnica vilama, kućama za odmor i poslovnim subjektima na području Istarske županije.

Uređujemo i održavamo travnjake ( prozračivanje,prihrana,dosijavanje,košnja) te postavljamo i brinemo o navodnjavanju. Sadimo , prihranjujemo , okopavamo, šišamo živice, grmlja i drveća  te brinemo da svo cvijeće u vrtu dobije odgovarajuću njegu.

Poželite li kvalitetno, uredno i odgovorno održavanje vaših vrtova, tu smo za vas!

 

 Održavanje bazena

Nudimo profesionalnu uslugu održavanja i čišćenja bazena privatnim iznajmljivačima i svim  ostalim vlasnicima bazena.
Naša usluga održavanja bazena odnosi se na tjedno, mjesečno održavanje samog bazena, na brigu o kvaliteti i čistoći vode, na generalno čišćenje pri otvaranju kao i pripremu za zimu te interventno ciscenje.

 

Izleti

Istra, najveci hrvatski poluotok, bogata je tradicijom, plavim morem, suncanim vinogradima, najkvalitetnijim djevičanskim maslinovim uljemMi kulturnim nasljeđem. Odusevljava na prvi pogled, a istinska ljubav razvija se kad otkrijemo svu njenu ljepotu, srce i dusu.

Svojim klijentima nudimo organizirane popularne dnevne izlete.

Slikovit istarski krajolik očarava nas ne samo svojom obalom vec i ljepotom i kulturnim nasljeđem svoje unutrašnjosti. Rovinj, Vrsar, Novigrad, Pula, Porec,  NP Brijuni samo su neke od nezaobilaznih destinacija.Uživajuci u prirodnim ljepotama, Istru možete upoznati iz raznih perspektiva a svoj aktivni odmor možete upotpuniti slobodnim penjanjem, raftingom, biciklizmom i panoramskim brodskim vožnjama. Istra, je savršen spoj morskih i kontinentalnih prirodnih ljepota čiji je obilazak omiljena aktivnost turista.

Svojim klijentima nudimo dnevne  izlete koje organiziramo sukladno njihovim željama.

 

Održavanje   nekretnina

Naša agencija usmjerena je na pružanje cjelokupnog spektra usluga upravljanja nekretninama i iznajmljivanjem na cijelom istarskom poluotoku, za vlasnike nekretnina iz Hrvatske i cijele Europe. Naše usluge uključuju najam nekretnina, financijsko upravljanje, pravne i opće poslove i aktivnosti održavanja imovine.

Mi pokrivamo sav posao koji se odnosi na održavanje imovine i svih njegovih dijelova na funkcionalan način. Naše aktivnosti ovise o veličini i vrsti nekretnine i prilagođeni su specifičnim potrebama klijenta.Bilo da upravljamo vašom nekretninom za iznajmljivanje ili onu koju koristite povremeno tijekom cijele godine, pružamo našim klijentima uslugu profesionalnog održavanja nekretnina.

Našim klijentima pružamo usluge iznajmljivanja nekretnina, usluge čuvanja ključa, pranje rublja i uslugu čišćenja, prijevoz iz / do zračne luke, obilazak nekretnine tijekom godine i prozračivanje, plaćanje računa, uslugu kućnog majstora koji obavlja kako sitne popravke tako i zahtjevne građevinske i soboslikarske radove, uređenje okoliša, uređenje vrta, održavanje bazena.

Mi smo odgovorni i za brigu oko gostiju tijekom iznajmljivanja, njihov doček, ispraćaj, prijavu, promjenu posteljine i ručnika tijekom boravka po potrebi a također možemo organizirati i pakete dobrodošlice.

Uz prethodnu najavu možemo organizirati preuzimanje i odlazak vaših gostiju u najbližu zračnu luku. Alternativno, možemo organizirati najam automobila i osigurati dostavu vozila na mjesto dolaska vašeg gosta.

Naš sveobuhvatni ključni cilj usluga je pružiti našim klijentima potpuni mir u odsutnosti s njihove imovine.

Prije nego što pristanemo na ugovor o održavanju, detaljno ćemo razgovarati o vašim očekivanim potrebama.

 

 Praonica rublja

Naše dugogodišnje iskustvo u praonici rublja daje vam mogućnost brze, povoljne i kvalitetne usluge pranja rublja . Naše poslovanje temelji se na tradiciji najboljih i najkvalitetnijih usluga naših klijenata. Brinemo o čistoći i urednosti usluge, kao i o dogovorenom terminu isporuke. Praonica je opremljena vrhunskim profesionalnim strojevima MIELE što dodatno osigurava top kvalitetu usluge.   Naše usluge nisu ograničene, pa su stoga dostupne svima ( restorani, ville, hoteli, ustanove i druge.). Preuzimanje i dostavljanje robe vršimo besplatno.

 

 Servis za čišćenje

Naš servis nudi vam profesionalne usluge čišćenja vila i poslovnih prostora na području Istarske županije. U svakodnevnoj kumunikaciji i suradnji s našim klijentima došli smo do spoznaje kako je najvažnije održavati visoki standard kvalitete usluge. Trudimo se  pružiti vam novo i čisto životno ili radno okruženje  pouzdanom, profesionalnom, terminima dogovorenom kvalitetnom uslugom visokog standarda.

Commodo © 2018 | Designed by Fabular.net